Tudi v letu 2016 niz uspešnih implementacij sistema iWare Inventura OS

 

Za nami je leto, v katerem smo ponovno uspešno implementirali več sistemov iWare Inventura OS –  tako v zasebnem kot javnem sektorju. Rešitev za učinkovito popisovanje osnovnih sredstev iWare Inventura OS spremeni inventuro v nadvse prijetno opravilo, v kar so se pred kratkim lahko prvič prepričali v Narodni galeriji, GEPŠ Piran, ŠC Slovenj Gradec, DU Šmarje pri Jelšah, CSD Laško, KSP d.d. Sežana in DSU Polde Ebrl – Jamski Izlake.

 

Opravljanje inventure osnovnih sredstev je zakonsko obvezna dolžnost, katero morajo vsako leto opravljati podjetja ter javne in zasebne ustanove. Zaradi natrpanega urnika povzroča ročni popis osnovnih sredstev nemalo težav.

 

Naša rešitev za popis osnovnih sredstev je sodobna in učinkovita. Pred popisom se baza osnovnih sredstev iz poslovnega sistema prenese na čitalec. Nato se popis začne s čitalcem v roki. Vse kar naredimo je le, da preberemo črtno kodo na vsakem osnovnem sredstvu posebej. Že med samim popisom nas čitalec opozori ali je morebitno osnovno sredstvo vpisano pod drugim nahajališčem. Tako po končanem popisu se podatki prenesejo iz čitalca v poslovni sistem. Dobijo se podatki o obdelanih sredstvih, morebitnih manjkih, odpisanih sredstev ali slabih nalepkah.

 

               

 

Vsem, ki še nimate urejenega popisa osnovnih sredstev, predstavljamo nekaj naših prednosti. Naša ponudba vsebuje:

  • kvalitetne, natisnjene ali nenatisnjene termične nalepke za označevanje osnovnih sredstev,
  • profesionalno programsko in strojno opremo za popis osnovnih sredstev ob nakupu ali najemu,
  • znanje in izkušnje v obliki svetovanja pri izvedbi popisa osnovnih sredstev.

Več informacij o sistemu iWare Inventura OS lahko pridobite tukaj, ali pa nas kontaktirate na info@iware.si oz pokličete na 03 56 79 165.

4061