PRAVNO OBVESTILO GLEDE UPORABE SPLETNIH STRANI

 

Iware informatika d.o.o. je objavil to spletno stran za obiskovalce strani za namene obveščanja, izobraževanja in komunikacije s podjetjem Iware informatika d.o.o.- Podjetje Iware informatika d.o.o. se bo trudilo na tej spletni strani posredovati natančne in osvežene informacije, vendar ne jamči oz. ne zagotavlja njihove točnosti. Iware informatika d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršno koli neposredno ali posredno, naključno, posledično ali posebno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin in njihove uporabe, niti za škodo, ki bi bila posledica prenašanja informacij s te spletne strani. S posredovanjem svojih osebnih podatkov dovoljujete, da lahko vse posredovane osebne podatke podjetje Iware informatika d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov uporabi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007). Osebni podatki se lahko uporabljajo za namen obveščanja o novostih, povezanih s podjetjem Iware informatika d.o.o. in njegovimi zastopstvi ter za namene trženja. Upravljavec osebnih podatkov je podjetje Iware informatika d.o.o. Vsak posameznik lahko kadarkoli pisno pri upravljavcu podatkov, podjetju Iware informatika d.o.o. zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja.

 

SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNIH STRANI

 

Pogoji uporabe spletne strani (v nadaljevanju pogoji uporabe) se nanašajo na vse storitve na spletnem mestu www.iware.si (v nadaljevanju spletna stran) in na vseh spletnih straneh pod domeno www.iware.si. Lastnik in upravljavec spletne strani je Iware informatika d.o.o.(v nadaljevanju ponudnik). Pogoji uporabe predstavljajo pravni dogovor med končnim uporabnikom (posamezno fizično ali pravno osebo) in ponudnikom. Kadar uporabnik dostopa do spletne strani, ga zavezujejo določila pogojev uporabe.

UPORABNIK, KI SE S TEMI POGOJI NE STRINJA, SPLETNE STRANI NE SME UPORABLJATI.

1. Uporabniki in vsebina
Storitve spletne strani so namenjene vsem, ki jim je omogočen dostop do interneta, sprejmejo pogoje uporabe in se zavežejo, da bodo storitve uporabljali izključno v osebne, nekomercialne namene v skladu z veljavno zakonodajo, načeli morale in etike ter temi pogoji uporabe. Spletna stran uporabnikom omogoča interaktivno izobraževanje. Vse druge storitve so objavljene na način, ki spoštuje avtorske pravice. Vse funkcionalnosti in vse vsebine spletne strani so dostopne brez omejitev in brezplačno ter brez kakršne koli registracije.

 

2.  Zunanje povezave
Spletna stran vsebuje povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo.

 

3. Dovoljena in prepovedana uporaba
Storitve spletne strani je dovoljeno uporabljati zgolj za osebno, nekomercialno rabo, razen če ni s temi pogoji uporabe ali s posebnim dogovorom določeno drugače.
Prepovedano je:

  • kakršnokoli kopiranje vsebine spletne strani;
  • spreminjanje ter vključevanje spletne strani v drugo spletno stran;
  • kraja posameznih delov ali podatkovne baze;
  • uporaba avtomatskih poizvedb ali drugih robotov, ki avtomatsko pridobivajo podatke iz spletne strani;
  • sako kopiranje, distribuiranje, spreminjanje vsebin ali njihovo razširjanje na kakršenkoli drug način je prepovedano.

Uporabniku so izrecno prepovedana vsa naslednja dejanja, za katera se zavezuje, da jih ne bo niti izvajal niti poskušal izvajati:

  • uporaba storitve, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in javnim redom;
  • izrabljanje storitve v komercialne, nelegalne ali kakršne koli druge namene od tistih, ki so določeni v teh pogojih uporabe;
  • distribuiranje avtorsko zaščitenih vsebin ali vsebin, ki so v lasti druge pravne ali fizične osebe;
  • uporaba računalniških kod, škodljivih programov ali česar koli, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitve ter njegovi programski in strojni opremi.
 

4. Pravice intelektualne lastnine
Vsa vsebina spletne strani je avtorskopravno zaščitena kot individualna stvaritev. Avtorskopravno zaščitene vsebine so zlasti programska oprema, animacije, besedila in večpredstavne vsebine. Vsebine je dovoljeno uporabljati zgolj za zasebne namene, če posamezni način uporabe ni posebej dovoljen ali prepovedan s temi pravili uporabe ali z veljavno zakonodajo.

 

5. Omejitev odgovornosti
Ponudnik ne prevzema odgovornosti za delovanje, dostopnost in brezhibnost spletne strani. Prav tako ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi nastala uporabniku zaradi nezmožnosti uporabe spletne strani. Ponudnik si pridružuje pravico, da kadarkoli, iz katerega koli razloga in brez predhodnega obvestila prepreči dostopnost spletne strani. Ponudnik se zavezuje, da stran ne bo vsebovala nezakonitih elementov kot tudi ne kakršnih koli virusov, trojanskih konjev ali podobnih dejavnikov, ki bi škodovali omrežni infrastrukturi.

 

6. Sprememba pogojev uporabe
Ponudnik si pridržuje pravico, da lahko pogoje uporabe spletne strani kadarkoli spremeni.

 

Iware informatika d.o.o., 2017