Želite izvedeti še več? Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali.
 
++386 3 56 79 165
 
info@iware.si
 

POVPRAŠEVANJE

Podjetje iWare informatika d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2003 z osnovno dejavnostjo informacijske podpore podjetjem in organizacijam drugih oblik kot so društva, zavodi, šole in podobno.

 

V podjetju smo se že v samem začetku specializirali na področju skladiščnih sistemov (t.i. WMS sistemi) in podpore v logistiki ter proizvodnji. V letih razvoja smo uspeli razviti  lasten skladiščni sistem iWare TrackIT, ki smo ga implementirali že v mnoga podjetja. Bogat nabor referenc nas odlikuje tudi na področju popisa osnovnih sredstev (iWare Inventura OS).

 

Nenehne spremembe na trgu  zahtevajo konstantno pridobivanje novih strokovnih znanj, čemur dajemo v podjetju  velik pomen. Zavedamo se, da lahko podjetje le z nenehnim razvojem uspešno sledi potrebam uporabnikov in povečuje njihovo zadovoljstvo ter širi svojo prepoznavnost na trgu.

Dolg naziv podjetja:
Iware informatika d.o.o.
Skrajšan naziv podjetja:
Iware d.o.o.
Naslov podjetja:
Izlake 40, 1411 Izlake
Telefon:
+386 (0)3 56 79 165
Faks:
+386 (0)3 56 79 164
Elektronska pošta:
info@iware.si
Spletni nalov:
www.iware.si
Direktor:
Peter Rotar
Davčna številka:
SI 55998950
Matična številka:
1839756000
Transakcijski račun:
SI56 0230 8025 3804 391, odprt pri NLB

Odličnost naših rešitev in zanesljivost delovanja podjetja dokazujejo tudi nagrade in priznanja, ki smo jih prejeli v preteklih letih poslovanja.

  • NAJ e-projekt 2009 v skupini trgovskih majhnih in mikro podjetij in sp. Nagrado je podelila organizacija JAPTI v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije – Združenjem za informatiko in telekomunikacije in Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo – Direktoratom za informacijsko družbo. Naše podjetje se je za razpisano nagrado potegovalo s spletnim portalom CODEX POTISSIMUS, ki smo ga skupaj s podjetjem Codex razvili za kupce, dobavitelje, neodvisno inšpekcijsko agencijo in pošiljatelja.S pomočjo izjemnih lastnosti Codex Potissimus nudi veliko informacij na enem mestu, enostavno uporabo in prihranek časa. Portal je prerasel v vsakdanji informator o cenah, zalogah blaga ter nadaljnjih dobavah. S portalom so v podjetju Codex izničili možnost napak pri vnosu naročil, zmanjšali stroške dela in čas obdelave naročil, hkrati pa omogočili hitro informiranje kupcev. Portal podjetju predstavlja ključno orodje za osvajanje novih trgov in kontinuirano povezanost stalnih kupcev s podjetjem.

Več o projektu na naslednjih spletnih straneh:

https://www.podjetniski-portal.si/index.php?t=news&id=250,

http://www.delo.si/clanek/90073,

http://www.finance.si/260213

Nagrada NAJ E-PROJEKT 2009
Dobitniki nagrade - predstavniki podjetja Codex d.o.o. in podjetja Iware d.o.o.
Dobitniki nagrade
  • Zlato priznanje za inovacijo v Zasavju za leto 2003. Priznanje je skupini inovatorjem (mag. Franc ROTAR, dr. Marjan JENKO in Andrej SMRKOLJ) v okviru podjetja iWare d.o.o. podelila GZS  oz Območna zbornica Zasavje za inovacijo z naslovom “Zasnova in izvedba evolativnega distribuiranega sistema za racionalizacijo logističnih procesov v Eti d.d. in hčerinskih družbah“.

Zlato priznanje za inovacijo v Zasavju za leto 2003
V podjetju se zavedamo, da so naši zaposleni ključ do uspeha, zato si aktivno prizadevamo za njihovo zadovoljstvo in razvoj.
 
Če se želite pridružiti naši ekipi, vas vabimo, da spremljate naše aktualne razpise, lahko pa nam pošljete svojo ponudbo za sodelovanje na naslov info@iware.si.