Želite izvedeti še več? Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali.
 
++386 3 56 79 165
 
info@iware.si
 

POVPRAŠEVANJE

Vsa oprema, ki jo pri svojem delu uporabljajo zaposleni v skladiščih, mora biti primerna za specifično skladiščno okolje, pomembno pa je tudi, da ne ovira samega procesa dela.  Ključni element pa je seveda tudi varna in priročna uporaba opreme.

 

V našem podjetju vam poleg same programske rešitve skladiščnega poslovanja ponudimo čitalce črtne kode, mobilne terminale, tiskalnike črtne kode, potrošni material, kot so etikete in folije in vso potrebno wi-fi opremo.

Čitalci črtne kode omogočajo hiter ter izjemno natančen zajem podatkov preko branja 1D ali 2D črtne kode. Danes so praktično nepogrešljivi  na vseh področjih poslovanja – uporabljajo za delo v skladiščih, trgovinah, pisarnah, …

Naše podjetje je pooblaščeni prodajalec podjetja Zebra/Motorola, katerega produkti se uvrščajo v sam vrh na področju mobilnih terminalov in čitalcev črtnih kod.

Ročni kabelski čitalci

Ročne kabelske čitalce lahko med uporabo držimo v rokah, z računalnikom pa so povezani z USB ali RS232 kablom. Nekateri modeli imajo tudi stojala za avtomatsko prostoročno čitanje. Na voljo so modeli za branje 1D ali 2D črtnih kod, ločimo tudi pisarniške in industrijske modele.

 

VEČ O PONUDBI

Brezični čitalci

Brezžični čitalci so na računalnik priključeni brez kabla, ob računalniku pa je sprejemno-polnilna postaja. Ti čitalci omogočajo več mobilnosti. V večini primerov delujejo preko bluetooth povezave ali pa s pomočjo komunikacijskega podstavka. Nekateri brezžični čitalci imajo h čitalcu priloženo tudi stojalo, kar jim omogoča prostoročno čitanje črtnih kod. Na voljo so modeli za branje 1D ali 2D črtnih kod, ločimo pa tudi pisarniške in industrijske modele.

 

VEČ O PONUDBI

Fiksni - namizni čitalci

Fiksne čitalce se navadno postavi na mizo ali vgradi v pult, omogočajo pa resnično hitro branje podatkov. Ti čitalci se uporabljajo večinoma v trgovinskem poslovanju, za samo skladiščno poslovanje pa so manj primerni.

 

VEČ O PONUDBI

Pomembno konkurenčno prednost pri poslovanju ponujajo mobilni terminali z vgrajenim čitalcem črtne kode. Primerni so za skladišča, trgovine, inventure in terensko delo. Pogosto imajo vgrajeno WIFI ali GSM komunikacijo, omogočajo čitanje črtne kode ali RFID značk. Na voljo so Windows ali Android modeli različnih robustnosti in oblik.

Naše podjetje je pooblaščeni prodajalec podjetja Zebra/Motorola, katerega produkti se uvrščajo v sam vrh na področju mobilnih terminalov in čitalcev črtnih kod.

Uporaba mobilnih terminalov bistveno skrajša čas dela. Terminali omogočajo sproten, hiter in natančen zajem podatkov v črtnih kodah in RFID.

 

Odlikuje jih robustnost in odpornost na vremenske vplive, ergonomska oblika, velik in na dotik občutljiv zaslon, majhna poraba energije ter dolga življenjska doba.

 

VEČ O PONUDBI

Za velike uporabnike, ogromna skladišča in distribucijske centre, v katerih zaposleni celotni del svojega delovnika opravijo izključno na viličarju, pridejo v upoštev t.i. prevozni terminali.

 

Ti terminali so narejeni tako, da vzdržijo konstantne tresljaje na viličarju, lahko se jih opere, omogočajo dobro vidljivost ekrana v skladišču in zunaj na sončni svetlobi. Posebna namestitvena držala omogočajo, da se terminal s pritiskom na gumb hitro in enostavno sname z viličarja. Na tak način lahko terminal v primeru okvare viličarja zelo enostavno premestite na drug delujoč viličar.

Za izpis etiket za označevanje s črtno kodo  je potreben primeren in zanesljiv tiskalnik. V ponudbi imamo tiskalnike podjetje Zebra Technologies Corporation, ki že vrsto let proizvaja kakovostno opremo za označevanje s črtnimi kodami.

 

Izbirate lahko med več kategorijami tiskalnikov – prenosni, namizni in industrijski. Zaradi širokega nabora možnih modelov in konfiguracij, vam priporočamo, da se ob izbiri posvetujete z našim prodajnim osebjem – za vas bomo poiskali rešitev, ki bo tehnično in tudi cenovno primerna za vas.

 
VEČ O PONUDBI

Za označevanje s črtno kodo poleg primerne tehnične opreme potrebujete tudi kvaliteten potrošni material. V našem podjetju vas lahko oskrbimo z etiketami in folijami, ki so priporočene s strani proizvajalcev tiskalnikov etiket. Ponujamo termične (termo) ter navadne etikete, ki so dobavljive v različnih dimenzijah ter različnih oblikah kolutov.

 

Termo transfer etikete

Pri teh etiketah gre za tisk preko folije z uporabo termo transfer tiskalnika – grelni element v tiskalniku segreje in stopi barvno prevleko folije, ki se odtisne in prilepi na etiketo (t.i. termo transfer tiskanje); uporaba termo transfer etiket in tiska s folijo se priporoča v primeru, ko potrebujemo daljšo življensko dobo etikete in tiska na njej.

Termo etikete

Te etikete so prevlečene  s termoaktivno snovjo (pigmentiran premaz), kar pomeni, da je papir občutljiv na temperaturo in omogoča direktno termalno tiskanje (brez uporabe folij); termo papir ni obstojen na sončni svetlobi in visokih temperaturah kar pomeni, da ima odtis na papirju relativno kratko življenjsko dobo (etiketa je primernejša za zaprte prostore).

 

Za več informacij in samo naročilo potrošnega materiala se obrnite na naše prodajno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri za vas najbolj primernih etiket.

Osnovno komponento sodobnega mobilnega skladišča predstavljajo WiFi čitalci črtnih kod oz. terminali in mobilni računalniki. Za njihovo nemoteno delovanje je potrebno vzpostaviti zanesljivo in visoko zmogljivo brezžično omrežje, kar pa velikokrat ni čisto preprosto.

 

Okolje v skladišču je zaradi izjemno visokih stropov, velikega števila gosto postavljenih kovinskih stalaž in regalov, neprestanih sprememb v konfiguraciji, odsotnosti Ethernet ožičenja ter velikega števila WiFi naprav in RF šumov zelo zahtevno, ko gre za postavitev WiFi omrežja.

 

Zaradi širokega nabora možnih modelov in konfiguracij, je svetovanje pri izbiri primerne opreme del naše ponudbe, ko se odločate za uvedbo skladiščnega sistema iWare TrackIT WMS.  Vsako podjetje ima svoje specifičnosti, katerim se bomo z dolgoletnimi izkušnjami in mnogimi referencmi znali prilagoditi. Za več informacij  o potrebni opremi se obrnite na naše prodajno osebje.

 

KONTAKT