Želite izvedeti še več? Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali.
 
++386 3 56 79 165
 
info@iware.si
 

POVPRAŠEVANJE

Pri elektronskem popisu osnovnih sredstev je zelo pomembno, da pri tem uporabljamo tehnično opremo, ki nam omogača hiter in enostaven popis, pri tem pa osnovni proces dela ne sme biti moten. V našem podjetju vam poleg same programske rešitve inventure osnovnih sredstev  lahko ponudimo  specializirane prenosne terminale, čitalce, tiskalnike črtne kode in potrošni material, kot so etikete in folije.

Naše podjetje je pooblaščeni prodajalec podjetja Zebra/Motorola, katerega produkti se uvrščajo v sam vrh na področju mobilnih terminalov in čitalcev črtnih kod. Mobilni terminali in čitalci se lahko uporabljajo praktično na vseh področjih poslovanja –  za delo v skladiščih, trgovinah, pisarnah ali na terenu ter za opravljanje inventur.

 

Zaradi širokega nabora možnih modelov in konfiguracij, vam priporočamo, da se ob izbiri posvetujete z našim prodajnim osebjem – za vas bomo poiskali rešitev, ki bo tehnično in tudi cenovno primerna za vas.

 
VEČ O PONUDBI

V ponudbi imamo tiskalnike podjetje Zebra Technologies Corporation, ki že vrsto let proizvaja kakovostno opremo za označevanje s črtnimi kodami.

 

Izbirate lahko med več kategorijami tiskalnikov – prenosni, namizni in industrijski. Zaradi širokega nabora možnih modelov in konfiguracij, vam priporočamo, da se ob izbiri posvetujete z našim prodajnim osebjem – za vas bomo poiskali rešitev, ki bo tehnično in tudi cenovno primerna za vas.

 
VEČ O PONUDBI

Za označevanje s črtno kodo poleg primerne tehnične opreme potrebujete tudi kvaliteten potrošni material. V našem podjetju vas lahko oskrbimo z etiketami in folijami, ki so priporočene s strani proizvajalcev tiskalnikov etiket. Ponujamo termične (termo) ter navadne etikete, ki so dobavljive v različnih dimenzijah ter različnih oblikah kolutov.

 

Navadne (standardne) etikete: tisk preko folije z uporabo termo transfer tiskalnika – grelni element v tiskalniku segreje in stopi barvno prevleko folije, ki se odtisne in prilepi na etiketo (t.i. termo transfer tiskanje); uporaba termo transfer nalepk in tiska s folijo se priporoča v primeru, ko potrebujemo daljšo življensko dobo etikete in tiska na njej.

Termične (termalne) etikete: etiketa je prevlečena  s termoaktivno snovjo  (pigmentiran premaz), kar pomeni, da je papir občutljiv na temperaturo in omogoča direktno termalno tiskanje (brez uporabe folij); termo papir ni obstojen na sončni svetlobi in visokih temperaturah tako, da ima odtis na papirju relativno kratko življenjsko dobo (etiketa je primernejša za zaprte prostore).

 

Za več informacij in samo naročilo potrošnega materiala se obrnite na naše prodajno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri za vas najbolj primernih etiket.

 

VEČ O PONUDBI